Over ons

10 JAAR VAKMANSCHAP

Heerkens Bouw: aangenaam!

Heerkens Bouw is compact, betrokken en daardoor groot in prestaties. Met een scherp oog voor kwaliteit, uitstraling en natuurlijk voor u als klant. Met een persoonlijke aanpak werken wij dagelijks aan bouwprojecten in Sint-Oedenrode / Meierijstad en omstreken. Van nieuwbouw en verbouw tot renovatie en interieur. En hoe groot of klein uw project ook is: met Heerkens Bouw kiest u voor het beste in bouwtechniek, materialen en afwerking. En dus voor een resultaat dat gezien mag worden. 

VAN ONTWERP TOT UITVOERING

Uw interieur: in nauwe samenwerking met stylist

Uw bouwproject is afgerond en u zoekt een nieuwe inrichting voor uw huis of bedrijf? Is het tijd voor een andere sfeer en uitstraling, maar weet u niet waar te beginnen? Of durft u het simpelweg niet aan? Ook daarvoor bent u bij Heerkens Bouw aan het goede adres. We werken nauw samen met interieurstylist PuurBasic. Zij vertalen uw wensen naar een interieur dat helemaal past bij u en uw woon- of werkruimte. Nieuwsgierig?

Benieuwd naar recente interieurprojecten die we hebben opgeleverd met PuurBasic? Laat u hier inspireren.

VERBOUWEN ZONDER ZORGEN

Een verbouwing plannen is leuk, maar spannend. Want vaak komt er veel bij kijken wat u vooraf niet voorzag. Heerkens Bouw denkt daarom graag al in de beginfase actief mee. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan tijdens de bouw. In plaats daarvan kunt u rekenen op een gedegen voorbereiding, een strakke planning en werkzaamheden die naadloos op elkaar worden afgestemd. Uiteraard met één aanspreekpunt die alles overziet. Zo blijft verbouwen leuk van begin tot het eindresultaat. 

Bekijk hier enkele recente verbouwingsprojecten.

 

WIJ STELLEN ONS VOOR

Ons team bestaat uit een netwerk van vakmensen. Wij hebben voor elke opdracht de juiste vakmensen en zorgen ervoor dat alles op elkaar aansluit. 

Rob Heerkens
Rob Heerkens
Aannemer
Nog in te vullen. Neem contact met ons op.
Elle Vervoort
Elle Vervoort
Interieuradviseur - Projectbegeleiding
Het interieur is de spiegel van jezelf. Het laat zien wie je bent, wat je stijl is en waar je

Wij zijn de makers van

Een fijn en warm thuis, gecreëerd door vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid